Spletna stran 3dtapete.si uporabljaja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. close

Španska stena - Blue Feathers II [Room Dividers]

Nov izdelek

181,96 €

Dekorativna španska stena "Blue Feathers II [Room Dividers]" je unikatna dekoracija za vsako sodoben prostor. Naša Španska stena, izdelana iz pravega lesa in tiskana na obeh straneh, diskretno loči prostor in je neverjeten okras vašega prostora.

Več podatkov

100 Izdelkov

po naročilu

share

Španske stene

Dekorativna španska stena "Blue Feathers II [Room Dividers]" je unikatna dekoracija za vsako sodoben prostor. Naša Španska stena, izdelana iz pravega lesa in tiskana na obeh straneh, diskretno loči prostor in je neverjeten okras vašega prostora. Zahvaljujoč popolni kakovosti izdelka z originalnim dizajnom v Full HD tisku, da Španska stena unikaten šarm vsakemu prosotru. Španske stene so izvirna ideja za popestritev notranjosti. Omembe vredna je tudi njihova praktična vrednost - na primer za prikrivanje perila na stojalu. Španska stena je zelo unikatna dekoracija za vse vrste prostorov, tako stanovanjskih kot poslovnih, kot na primer frizerske ali lepotne salone, ambulante ali knjigovodske pisarne.

Dekorativne Španske stene so idealne za:

  • Razdelitev prostora in dekorativno pohištvo, ki razdeli jedilnico od kuhinje
  • Razdelitev prostora na dnevno sobo in spalnico
  • Razdelitev prostora na spalnico in garderobo
  • Okras in garderoba v butikih ali lepotnih salonih!
  • Ločevanje otroške sobe na dva samostojna prostora
  • Za velika stanovanja in mansarde

Tehnični podatki:

Španske stene Španske stene


Dimenzije delov:
225x172: 45x172 45x172 45x172 45x172 45x172


Type: Španska stena

30 other products in the same category: